Със супер разкрепостено парти Таня Боева отпразнува снощи 37-годишния си рожден ден. Певицата отбеляза празника в популярната чалготека БИАД в компанията на своите колеги от Ара мюзик - Джина Стоева, Ивена, Ангел, Пепа и Румина.

Всички те се изредиха пред микрофона, за да поздравят с песни рожденичката. Най-нестандартна на партито естествено беше скандалната Lady B, която опипваше Таня и й хвърляше сластни погледи. Фолкпевицата се включи в играта и двете се впуснаха в разпалваща страстта еротична програма за радост на присъстващите.

Купонът продължи до ранните часове на другия ден, а Таня бе затрупана от подаръци. Съпругът й - композиторът Мишо Бургуджиев я зарадва с билет за концерта на любимия й изпълнител - Ричард Маркс. Таня заяви, че не държи толкова на материалните вещи, колкото на любовта и уважението на близките си.

Колкото до скандалната Lady B - тя се появи на партито в типичния за нея стил - с панталон и сутиен. Ако някой е забравил любовта й към долното бельо може да си я припомни от интригващото видео, което днес ни препратиха от Music Space TV.

Четириминутното клипче е заснето в спалнята на певицата и в него тя показва всичките си сутиени, които притежава. Без свян Lady B навира гърдите си в обектива на камерата, но така и не смее да се разголи напълно.

Като за капак Lady B слага боксови ръкавици и демонстрира отлични умения, с което напълно нокаутира снимачния екип, пък и гледащите видеото.

Можете да видите провокативното клипче тук.