Певецът на Ара Мюзик, на който медиите преписваха интимна афера с Миро от бившия дует „Каризма" и с Любо - ексвокала на група „Те", реши да развенчае мита за своята сексуалност.

Крум се появи в клуб БИАД, където имаше участие, в компанията на засукана блондинка. Певецът представи дамата за свое гадже. Пред екипа на заведението той сподели, че става дума за сериозна връзка, а не за мимолетно увлечение.

„Заедно сме от доста време, но не съм афиширал връзката си, защото ту се събирахме, ту се разделяхме. Сега съм щастлив, благодарение на нея открих себе си!", допълни щастливият влюбен.

Интересното в случая е, че жената до сърцето на Крум е с 10 години по-възрастна от него, но това никак не го притеснява:„Разликата в годините нямат значение, по-важното е, че сме на една вълна!"

Певецът отказа да разкрие името на любимата си, но довери, че тя също се занимава като него с изкуство, но не в областта на музиката, а на модата.

За да покаже колко е скъпа дамата за него, певецът на Ара й пя на ушенце, а после падна дори на колене.

Припомняме ви, че освен мъжете, изброени в началото, спрягани за гаджета на Крум бяха дъщерята на Миглена Ангелова - Дора и Даниела Арнаут, която нашумя с признанията си, че е спала с Димитър Бербатов.