Спряганата за новата победителка в конкурса "Мис Плеймейт" Благовеста Цакова по-известна като Благовеста Бонбонова написа отворено писмо до медиите.

"По повод меко казано неприятната статия, която плъзна из медиите по мой адрес, реших да напиша отговор, който ми се полага - понеже съм човек и имам право да не съм съгласна с глупостите, които са изписани. Като всяко хубаво момиче имам контакти с мъже, освен това някои от тях наистина са футболисти, но истината за отношенията ми с тях е далеч по-различна от тази, която "изплюха" жълтите медии.

Разбирам факта, че вече наистина няма, какво да се пише по сайтовете и наистина хубавите снимки на голи момичета привличат интереса, но това не дава правото на журналистите да пишат статии с никакво реално съдържание и да уронват авторитета на всяка една от нас.

Не мога да остана безмълвна, когато някой с глупостите си нанася стрес не само на мен, а и на цялото ми семейство. Наистина не разбирам кой го интересуват такива неща и кой нискоинтелигентен човек пълни сайта, вестника, списанието или медията си под, какъвто и вид да била тя с такова съдържание. Самите статии говорят сами по себе си за хората, които ги пишат-никаква ценностна система и глава която мисли само за секс и оргии с извинение...

Не познавам половината от момчетата, които играят в националния отбор, какво остава да съм правила секс с тях, нямам спомен да съм ходила до WC с мъж някога през живота си и да съм целувала Левскар! Мисля, че средноинтелигентният човек ще ме разбере, а останалите наистина не ме интересуват."

"P.S. Подписвам се като Благовеста ЦАКОВА, защото това е фамилията ми и съветвам хората наричащи себе си журналисти да не черпят информация от фейсбук, защото това е сайт за забавление и не всичко написано там е истина ... С много усмивки Благовеста Бонбонова......:)))"