Сексапилната Николета Лозанова днес празнува рожден ден. Тя е решила да посрещне празника с най-близките си приятели в Night Flight. Там се очаква да пристигне и
Валери Божинов, който в момента не е в България. Ако той успее да долети от Парма за този специален за Николета ден, това ще е най-голямата й радост за вечерта.

Когато я поздравихме за празника, лъчезарната Ники заяви, че не иска нищо специално за рождения си ден. "Вече имам всичко, за което съм мечтала. Имам любовта на скъп за мен човек и съм щастлива. Друго не ми трябва. Благодаря на всички, които ме подкрепят", заяви красавицата.

По случай рождения си ден Николета Лозанова стартира свой личен сайт - nikilozanova.com.

В него най-успешният модел на България обещава да пише всичко, което става около нея и да публикува актуални снимки от свои фотосесии. "Ще казвам истината само в моя сайт. Постоянно се пишат жълтини по мой адрес и не искам хората да остават заблудени", споделя тя.

В сайта вече има игра с феновете, която дава възможност всеки месец победителят от нея да се снима с госпожица Лозанова в професионална фотосесия. Желаещите да си чатят със сексапилната Ники, също могат да го направят.