Плеймейтката Светлана Василева все още гасне по Гонзо. Гонзовица, както я наричат по прякор в публичното пространство публикува сърцераздирателни неща във фейсбук страницата си, които навеждат на мисълта, че копнее по вниманието на футболиста.

Макар да се е писала сгодена за някаква жена, на стената й се виждат коментари на снимка на Гонзо и статуси "обичам" и т.н. Скандалната плеймейтка също така признава там, че все още е влюбена и то в обвързан мъж. В профила си е качила песента на Галена "Утешителна награда", чийто текст къса сърцето: " Все попадам на неподходящи в това ми е таланта, все на мен съдбата ми изпраща най тъжното от любовта.  Празник е но аз не съм до тебе, трябва да си бъдеш в къщи ти. Макар да знам че мислено си с мене в сърцето ми болката крещи".

Светлана бръмчи по събития из столицата, но винаги е сама или с приятелки. Скандалните и изказвания по повод други силиконови гърли явно не й носят необходимата слава и още не си е намерила мъж. Дали наистина гасне по Гонзо или това е поредната й ПР акция да не се забрави името й?