Позагубилата се от светския шум манекенка се завърна отново на червения килим. За жалост обаче звездната лъвица предизвика ужас сред светските естети, които определено забелязаха, че Ирен Онтева си е правила несполучливи козметични процедури по лицето.

Пластичният хирург, на когото красавицата е клиентка, явно е объркал крайния резултат. Нищо чудно пък тези дръпнати скули да са били търсеният вариант. „Това е младата версия на Джулия Бул!", коментираха озадачени и леко крайни в мнението си гости на събитието. Оставаме на вас да прецените дали това са злобни нападки или голата истина. Вижте как изглеждаше Ирен преди.

На същия коктейл с нова визия се появи и ко-водещата от „На кафе" Елена Станулова. Дъщерята на актрисата Искра Радева втрещи с буйна изрусена коса, уголемени устни и неестетическо дълбоко деколте, които правеха, иначе хубавото момиче, да изглежда като лека жена.

По нищо не личеше Станулова да не е доволна от новата си визия. Напротив тя с удоволствие позираше пред обективите на фотографите.

Навярно кардиналната промяна се дължи и на новото й гадже, предполагаха клюкари. Преди десетина дни в интернет изтече информация, че Елена е завъртяла главата на заможен бизнесмен, който за да я впечатли й подарил як джип.