Групата гадетели, които от седмици вдигат рейтинга на "Шоуто на Иван и Андрей" имаха провидение, че Валери ще се върне при Алисия. Дали картите, бобът и леенето на восък могат да предрекат съдбата на двама души, тепърва ще се разбере. Факт е обаче, че затрогващата изповед на Алисия в "Отчаяните съпруги" при Вихра и Мая в неделя, е имала своя резултат.

"Валери ми се обади. Каза ми, че ще дойде да види детето си", призна греещата фолкпевица снощи в студиото на Иван и Андрей. Тя отново потвърди, че Валери Божинов не е виждал сина си от три месеца само понякога по скайп. Алисия отговори уклончиво на въпроса дали е хващала футболиста в крачка.

В разговора на фолкдивата с водещите се включи по телефона и майката на Валери - Пепа. Тя подкрепи Алисия, казвайки, че ще й помага за грижите към малкия Валери и обясни, че не я вини за раздялата със сина й. Пепа призна още, че с Валери не са в добри отношения и че при поредното му гостуване в Правец, той се е държал арогантно.

Алисия не каза дали ще прекара празниците с Ники Михайлов в Дубай, но преди да изпее новото си парче "Важно ли ти е" предаде поздрави на Иван и Андрей от него.