Памела Андерсън е бременна от съпруга си Рик Саломон, но въпреки това не смята да се отказва от развода си с него, съобщи Контактмюзик.

На 14 декември, само два месеца след сватбата, Андерсън подаде молба за разтрогване на брака й. Три дни по-късно тя съобщи в сайта си, че със съпруга й се опитват да "оправят нещата".

На 28 декември обаче адвокат на актрисата е внесъл в съда в Лос Анджелис писмено потвърждение, от което става ясно, че процедурата по развода е в ход. В него се казва, че Рик Саломон е получил всички необходими документи на 15 декември и има 30-дневен срок за отговор, припомня изданието.

Според сайта TMZ.com Рик Саломон е споделил пред свои приятели, че бременността кара Памела да "действа объркано" и че се надява тя да промени намерението си за развод.

40-годишната Андерсън и 39-годишният Саломон се ожениха на 6 октомври в Лас Вегас. И за двамата това е трети брак. Бившата звезда от сериала "Спасители на плажа" е била омъжена за рокаджиите Томи Лий и Кид Рок, а Саломон е бил женен за актрисите Шанън Дохърти и Елизабет Дейли.