Митьо Пищова явно се е отказал да се съди с Жени Калканджиева затова, че го нарече сводник и е решил да запълва свободното си време с писане на книги. 200-килограмовият българин ще посвети произведение на Иво Карамански. Той вече е написал първите три глави от автобиографичната книга, пише в. "Уикенд"..

"Аз знам всичко за него! Десетки нощи сме изкарали заедно. Реших да напиша истината, защото ми писна да чета врели-некипели. Хората трябва да запомнят, че Карамански бе една велика личност. Ако не го бяха убили, нищо чудно сега да беше влязъл в политиката", коментира избора си на тема Пищовът.

С  своето произведение новоизлюпилият се автор планира да сложи и пикантни кадри, невиждани досега. Читателите ще имат досег до снимки на секс оргия, която двамата си спретнали през зимата на 1997.

"Беше щура оргия, имаше 15 манекенки, Три дни аз, Иво и още двама негови приятели ги чукахме. Решихме да се снимаме - ето тия фотоси ще ги включа. Порно филмите ряпа да ядат. Карамански е единственият мъж с по-голям член от моя".