Латино дивата пак отлага концертите от световното си турне

Дженифър Лопес е бременна в 12-ата седмица, гръмнаха световните медии. Певицата очаква близнаци. Предстоящото майчинство сериозно ще обърка планетарното й турне, което тя се канеше да стартира с мъжа си Марк Антъни от началото на ноември. Засега обаче не е ясно дали всичко ще бъде отказано, или само някои концерти ще отпаднат. Миналата година Джей Ло трябваше да пее в София, но в последния момент отмени шоуто си. Тогава се появиха слухове, че е бременна и не иска да излиза на сцената.

В понеделник певицата е посетила в Бевърли хилс специалиста по гинекология и изкуствено осеменяване Роберто Кац. Според информация именно от клиниката на доктора звездата носи близнаци. Откакто се омъжи за Марк Антъни, тя отчаяно се опитва да зачене. Дори се предполага, че Лопес на два пъти е била спохождана от нещастието на спонтанните аборти. Тя няма деца от предишните си бракове. А Антъни има три - момичето Ариана, на 14 г., момчетата Крисчън, на 6, и Райън, на 4.

Подозренията за бременността на Лопес тръгнаха от появата й на модната седмица в Ню Йорк, където тя представи своята нова колекция бижута.