Футболният бос Коко Динев е обявил суперлуксозното си имение в Сандански за продан срещу 2 млн. лева, мълви градската клюка. Според жители на китния курорт президентът на Локомотив (Пд) и половинката му - фолкдивата Емилия, почти не се вясват там за това решили да се разделят с "малката резиденция" както всички в Сандански наричат имота им.

Коко Динев живее в Пловдив, след като стана собственик на "Локомотив", а Емилия - в лукс апартамент в столицата заедно с  малкия Иван. За наследникът било време за детска градина, затова Емилия предпочитала да го запише в столична детска градина с чужди езици.

Нека припомним, че Динев се бръкна за 1 млн. евро, когато реши да купи къщата от фалиралия бизнесмен Иван Ковачев и съпругата му Вилияна. Според в. "Стума", имота имал лоша поличба, защото след като семейство Ковачеви го продали започнала драмата в техните отношения.

Вилияна не можела да прости на съпруга си, че е изгубил кащата, която се намира на 150 метра над "Интерхотел Сандански" в посока богаташкото село Поленица и освен с уникалния си парк прави впечатление с луксозна архитектура, басейни и други екстри.

В момента зад оградата на необитаемата луксозна сграда има само наети от Динев пазачи.

В Сандански се говори, че Коко Динев трудно ще продаде скъпия имот, тъй като пари кеш в условията на криза няма, и да има, ако някой го купи, ще трябва да покаже откъде има такава голяма сума кеш.