Някои я оплюват, други я боготворят! Безспорно Андреа е една от най-успешните певици в България и е непрекъснато в центъра на медийното внимание.

След като записа няколко хита със световно известни изпълнители, я забелязаха и отвъд Океана! Съвместната й работа с румънеца Кости изкара хит след хит в кариерата й. Ще останат ли заедно в професионален план? С кого ще бъде следващата й песен и какво е мнението й за "порно ПР-ите" у нас, ще научите от интервюто, което се съгласи да даде специално за Lifestyle.bg.

Как ще коментираш слуховете за прекратяване на съвместната ти работа с Кости? Това факт ли е вече или предстои? Каква е причината?

Това, че направих няколко парчета с други автори не означава че съм прекратила работата си с Кости. Имаме много съвместни проекти за в бъдеще. Мисля, че спекулациите по темата дойдоха в повече. Няма скандали нито с колежките, които започнаха да работят с него, нито с Кости.

Направи две парчета със световните звезди Шаги, Боб Синклер и Марио Уинанс, как успя да се свържеш и реализираш тези проекти?

Връзката стана основно чрез Кости. Той се е погрижил за всичко което се иска от „Sahara" за осъществяването на проектите.  Радвам се, че успяхме да направим  и такива модерни клипове към тях.

Чу се, че планираш да запишеш втора песен с Шаги, ще ни разкриеш ли малко повече за този проект и кога ще е готов хитът?

Засега не искам да издавам нищо. Всичко е в процес на мислене, така че ще запазя за себе си.

С коя твоя колежка би изпяла дуетна песен?

След дуета с Галена, сега и песента с Илиян, не съм убедена, че е дошло времето за нов дует но не се знае, може и да ви изненадам. Радвам се, че досега съм успявала да създам хубави дуети и хората да им се кефят. Предстои да излезе и "Шампанско".  Дано се получат нещата които съм запланувала. Подготвяме нещо много интересно...

Считана си за един от най-големите секс символи в поп фолка. Това ласкае ли те или напротив?

Няма как да ме обижда, но аз съм казвала, че не може да се съди по това как един човек изглежда. Има жени които не се обличат предизвикателно, но пък са по „опасни"... хаха.

Какви грижи полагаш за визията си? Пазиш ли диети, правиш ли някакви специални спортни упражнения или процедури?

Диети може да се каже, че спазвам преди фотосесии, клипове или по-големи концерти. Не ми остава много време за спорт, но когато имам отивам във фитнес залата. Иначе използвам кремове за лице и масажи, но по-рядко.

Винаги си много екстравагантна на сцената, кой е любимият ти дизайнер?

Моите дизайнери Вили и Маури се грижат за визията ми, винаги ме съветват, за което съм им много благодарна. Екстравагантността мисля, че трябва да е част от спектакъла на всеки изпълнител, който иска да се утвърди и запомни от публиката си.

В последно време получаваш предложения да си лице на козметична фирма, говори се, че са ти предложили да си модел на марка бански костюми... да не си решила да се преквалифицираш в модел?

Еее, може би ви заблуждава това че преди да се занимавам сериозно с музика, бях модел, но то можеше да ми е само хоби, няма поле за развитие в онази област, поне в България, което е много жалко. Няма да се връщам към моделството, така съм щастлива и удовлетворена!

Твои колеги от бранша влязоха в телевизията като водещи. Ти имаш ли такива амбиции?

Е, моля ви се, бях водеща на рождения ден на радио "Сигнал плюс". Общо взето си е притеснение, но е забавно и интересно - бих се пробвала, но не като постоянна професия, надявам се ме разбрахте.

Предстоят наградите на телевизия "Планета". В коя категория искаш да спечелиш?

Не смятам наградите за най-важното нещо от нашата професия. Ще се радвам, ако бъда оценена в някоя от категориите. Имах възможността да видя горе-долу за какво ще става дума в номинациите, това не беше окончателен вариант, но мога да кажа, че съм доволна. По-важното е клубовете по участията да са пълни това е най-голямата награда за мен и за всички колеги.

Продава ли според теб секса и би ли си направила ПР като разпространиш уж неволно порно снимки или твое видео (ако имаш такива)?

Не смятам, че сексът може основно да те тласне напред. Ако нямаш хит, ако не правиш хубави клипове и всичко да е изпипано, то няма как някакви снимки да те изхвърлят на първите места в класациите. А относно въпроса с такъв вид снимки - не смятам, че ми е необходим някакъв подобен ПР, всичко си е до човека. Аз не се усещам като такъв тип човек, така че няма начин да се появят в пространството подобни неща.

Какво би пожелала на нашите читатели?

Пожелавам на вашите читатели много здраве, много усмивки и много купони през 2011 година.