72-годишната Еленка Костова от Правец бе най-възрастната участничка в тазгодишното издание на конкурса „Мисис  Баба”.  Баба Еленка е  шеста в Европа по тласкане на гюлле за ветерани в категорията си.
Националният конкурс „Мисис Баба“ се проведе за втора поредна година, като тази година повече от 200 дами от цялата страна искаха да се включат в надпреварата. От тях бяха избрани само 17 жени на възраст между 40 и 72 години, които  показаха най-доброто от себе си. Те трябваше да преминат през три кръга, като в първия те имаха възможност да представят себе си, във втория показаха своя талант, а в последния кръг дефилираха в официални тоалети, избрани от самите тях.
44-годишната Даниела Цветанова стана Мисис Баба 2011 година на церемонията, провела се ан 21 януари в Гранд хотел София.
Философията на конкурса е да се покаже съвременната баба на 21 век, която не робува на семейството и не прекарва времето си само пред печката и с плетка в ръка. По време на конкурса се проведе и акция за събиране на средства за операция на Галина Дичева, която за нещастие изгубва зрението си в автомобилна катастрофа.