Фолк звездите не спират да копират холивудските си колежки. Кражбата на видеоклипове е повече от явна за феновете, а търсенето на визуална прилика също не убягва на обиграното око.

Наблюдателни люде засякоха прилика на фолк певицата с доста по-младата Селена Гомез. В столичен клуб миньончето се появи на участие с ултра къса рокличка и високи чизми. Нашата певица отдавна започна да носи косата си свободно, пусната в стил ала лолитка.

Съдбите и на двете дами също си приличат. Когато Селена е на пет, родителите й се развеждат и цялата грижа за нея поема майка й, която работи на няколко места. Същото се случва и с Мария - майка й работи на три места, за да не лишава от нищо бъдещата звезда и сестричката й, след като се развежда, когато Мария е едва на шест годинки.

Гомез освен в актьорския бранш се насочи и към пеенето, сега остава да видим дали Отварачката няма да пожелае да влезе в някоя роля извън сцената. След като колежката й Преслава заяви, че ще участва в "Стъклен дом", тръпнем в очакване да видим и Марето в някоя игрална продукция извън бирения сектор и видеоклиповете й.