Семейната идилия на Галин и Галена е на път да претърпи корабокрушение. Докато фолк бомбата бръмчи по участия и се радва на огромен интерес към персоната си, самоотверженият татко седи вкъщи и гледа малкия Стефан. Непрекъснатите отсъствия все по-често провокирали кралят на вафлите да се кара с половинката си, пише kliuki.bg

Въпреки че в интервюта певицата непрекъснато се хвали колко разбран е мъжът й и как я подкрепял, всъщност истината е, че на него му дошло до гуша да се прави на баща и майка.

"Спри се малко с тези участия и обърни внимание на мен и сина си! Както си я подкарала, скоро ще си търсиш друг", изпускал се на няколко път Галин. Родителите му също забелязвали, че снахата въобще не я свърта у дома.

В Търново мълвата гласи, че от месеци има пробойни в щастливото съвместно съжителство между двамата, но Галена не възнамерявала да се кротне. Тя била толкова въодушевена от възхода на кариерата си, че не се виждала въобще като домакиня и не възнамерявала да угоди на ревнивия си любим. „Ти трябва да ме подкрепяш и да се радваш, че имаш жена с кариера до себе си!", изкарвала в своя защита пайнерката.