Фолк певицата Цветелина Янева призна пред фенове и репортери, че се е оляла с кючека "Ко прайм с`а" и е твърдо решена да остави кючеците и ориенталското звучене, съобщава kliuki.bg.

Дуетът с Мариа бе посрещнат от феновете на фолка с истинска ненавист. Публиката определи песента като връщане назад във времето. Във Фейсбук дори започна да се събира хейтърска група, която настояваше двете да спрат да се излагат.

"Ще ми се да направя нещо по-стойностно, по-сериозно", разказва пловдивчанката. Тя била готова да последва примера на колежката си Андреа и да прекрати отношенията си с Кости.

"Звученето на неговите песни не се харесва в родината му - там подобна музика слушат единствено циганите, а младите хора рядко се пускат на кючеци. Масово в северната ни съседка звучат рок, поп и фънк , само тук е раят на кръчмарските изцепки" коментира Цвети.

Но не бива да се забравя, че именно румънския продуцент изстреля Цветелина Янева на върха с любимото на феновете парче "Влез", което се превърна в тотален хит дори в Израел. Сега там песента ще бъде записана наново съвместно с израелски изпълнител и ще се продава на техния пазар.

Наскоро певицата отказа да участва в номинациите за приза "Певица на годината". Всички се чудеха защо името й е махнато от списъка с номинираните за награди на конкурса. После се разбра, че тя сама е поискала да не участва.

Тя ще се бори в класациите за най-прогресиращ изпълнител във фолка, в категория за песен със "За контакти" и за дует и клип с "Влез".