Тази вечер около 17:00 часа е станала катастрофа в Етрополе на бул. „Партизански” зад  бензиностанцията до Професионалната гимназия.
Ударили са се две леки коли, Форд и СААБ. Ударът е бил толкова силен, че и двете коли са променили посоката на движението. Предното ляво колело на Сааб-а се е откъснало и е прехвърлило мрежата на пункта за измиване на коли зад военните блокове.
Жертви няма, пострадал е само водачът на форда, който е откаран в болницата и е установено, че е със счупена ключица. Без опасност за живота. Той е бил сам в колата. В другата кола са се возили четирима човека. И в двете коли са били роми, от общежитието на „Етрополски бук” и от Махалата.
Най-вероятната причина за катастрофата, според очевидци, е прилошаване на водача на форда, който е навлязъл в насрещното движение.Водачът на другата кола разказа, че преди удара насрещната кола е лъкатушела срещу него по пътното платно. На съмнениято ни да не е бил пиян,  някои от наблюдателите на местроизшествието казаха, че е болен и не пие.
Веднага на мястото на катастрофата са пристигнали полицейска кола и линейка от Спешна помощ.
Огледът на мястото на произшествието продължи до късно вечерта.