"За тебе песен нямам" ще се завърти на 19 януари премиерно и в ефира на най-голямата и влиятелна музикална телевизия в света.

Дебютният сингъл на Невена ще се излъчи в World Chart Express тази събота. Предаването се базира на регионалните класации и вътре влизат видео клипове на водещи позиции в локалните чартове.

World Chart Express не е класация според броя на излъчванията на песните в програмата на MTV. Всяка седмица в шоуто се излъчват интересни клипове от различни държави с една единствена мисия - зрителите да получават най-новото и интересното от целия музикален свят.

Радио премиерата на "За тебе песен нямам" беше на 28 септември миналата година, като песента дебютира в Българския Топ 100 директно на 62 място, а в следващата седмица веднага скочи до 10 място. Песента е на предни позиции в бг класацията вече 12 седмици, като в момента е на второ място, след две последователни седмици на върха.

"За тебе песен нямам" е микс между ултра модерен поп и хот аренби. Текстът e на Руши Видинлиев, a музиката е на творческия тандем от Обединеното кралство Тина Харис, Питър Мартин и Стивън Лий. Британците са отговорни за хитове на Бритни Спиърс ("Breathe On Me"), Джамилия, Гърлс Алауд ("Everything You Ever Wanted"). Видеото към песента все още е едно от най-популярните в родния тв ефир. Режисьор на клипа е Александър Моллов.

Предстои заснемането на клип и към втори сингъл от дебютния албум на Невена "Без Страх", на музикалния пазар от Вирджиния Рекърдс. Албумът се радва на сериозен комерсиален успех, благодарение на лоялните фенове на Невена, които не спират да агитират в Интернет пространството, че "Без Страх" е продукт, който задължително трябва да бъде слушан и купен легално.