Галена разказва за ужаса, който е преживяла в нощта, когато се прибира към вкъщи след свое участие и катастрофира, в новия брой на списание Story.

Певицата споделя, че е получила видение за мястото на инцидента, но е пренебрегнала шестото си чувство. 

"Певица на годината" си спомня как докато шофира, губи контрол над колата си, която  започва да се върти в кръг на шосето. Тя споделя как с ужас открива, че озвучителят ú, който е спал на задната седалка, е изпаднал от автомобила. В този момент от живота й най-силна подкрепа ú оказва Преслава, с която в този момент били скарани.

Галена разказва още, че обича да планира единствено в работата, а когато е със семейството си, предпочита да е спонтанна. Певицата е откровена, че най-хубавото нещо за нея е да потъне в прегръдките на сина си. Тя е категорична, че с Галин са заедно и в момента нямат намерение да се разделят, защото любовта, която и двамата изпитват към малкия Стефан, прави връзката им още по-силна.

Само пред Story Галена разкрива за конфликтите, в които постоянно я замесват. Изпълнителката разказва за скорошната конфронтация с Глория, породена отново от слухове, която двете са разрешили чрез добра комуникация. Какво друго споделя Галена за наградите на телевизия Планета, какви са отношенията ú с колегите ú и за бъдещото си турне в САЩ, читателите ще открият единствено на страниците на списанието тази седмица.