Бритни Спиърс предпочита да се самоубие, вместо да влезе отново в клиника. "Искат да ме върнат в лудницата! Никой не може да ме накара да отида отново там!

Ще посегна на живота си, но няма да им дам пак да ме заключат"
, казала певицата на някого по мобилния си телефон, докато карала черната си спортна кола по улиците на Лос Анджелис преди дни.

Думите й били записани от преследващите я папараци. Миналата седмица Бритни бе откарана спешно в болница заради психически срив. Причината беше мъката по двамата й синове. Бившият й съпруг издейства пълна забрана тя да вижда децата си. "Те са всичко за нея.

Тя ми каза, че няма причина да живее повече, ако не бъде с тях. Затова се страхувам за нея, много съм притеснен"
, сподели неотдавна пред пресата близък на позамръкналата звезда.


Преди ден Бритни закъсня да се яви навреме в съда в Лос Анджелис и съдията реши все още да не й дава право да вижда децата си. Следващото дело е на 19 февруари.

Все пак поп принцесата се появи 4 часа след уреченото време и си тръгна оттам няколко минути по-късно без въобще да влезе в съдебната зала, явно ужасена от папараците.

Телевизията показа как тя напуска сградата на правораздавателния орган с голям джип, каран от шофьор, после отива на църква, а след това в ресторант в предградие на мегаполиса.