Димитър Бербатов най-после си направи профил във Фейсбук. Нападателят на Манчестър Юнайтед последва примера на колегите си в Англия, които до един се подвизават в различни социални мрежи.

За разлика от тях обаче Митко не се представя с истинското си име, за да избегне нахални фенове и хакерски атаки. Името на профила е препратка към юношеските години на звездата, пише Блиц, цитиран от sportal.bg. Така Бербатов може сам да подбере приятелите си в интернет.

"Дали сме му дума да не издаваме. Иначе ще ни се обиди. Той не иска да го притесняват, но същевременно използва Фейсбук и Скайп за комуникация. Контактува с ограничен кръг хора, не повече от 30-40 души, сред които и няколко футболисти на Манчестър Юнайтед. Публикувал е малко снимки, сред тях има една на дъщеря му Деа", издават запознати с новия профил на голмайстора.

Бившият играч на Тотнъм, Байер и ЦСКА има и собствен сайт. Напоследък обаче деветката на Юнайтед рядко пише там. Съмнително е, че личността на Бербо ще остане в онлайн тайна още дълго, но засега никой не издава профила на българина във Фейсбук.