Наградата Walter Koschatzky - 2011 ще бъде  присъдена за четвърти път през май 2011-та година. Тази награда за млад график, основана от Ротари клуб Виена-Албертина през 2004 г., е една от най-престижните награди за изкуство в Централна Европа и се дава на всеки две години.
Авторитетно жури оценява участващите произведения, обявява  три печеливши приза и десет поощрителни награди. Наградният фонд е  20 000 евро. Победителят в конкурса ще получи 6000 евро.
Целта на конкурса е да осигури платформа за млади творци в началото на тяхната кариера, както и възможност за представянето им пред по-широка публика.
Тази година за наградата Walter Koschatzky кандидатстват 700 млади автори от целия свят. Сред тях е ботевградчанинът Владислав Иванов.  Той е член на представителството на СБХ в Ботевград.
Припомняме, че първата самостоятелна изложба на Владислав Иванов се състоя през февруари 2009 год. в читалище “Христо Ботев”. Тя бе част от поредицата изложби на млади автори, представени на ботевградската публика по идея на Володя Казаков. През миналата година 22-годишният ботевградчанин показа свои картини в галерия “Асен и Илия Пейкови” в Севлиево. Творби на Владислав Иванов са участвали и в колективни изложби. Младият художник е студент в Университета по архитектура, строителство и геодезия.