Скандалната Светлана Василева е минала на антидепресанти след раздялата с приятеля си Иван. Преди няколко дни блондинката била забелязана пред кабинета на известен столичен психотерапевт, научи kliuki.bg.

Бившата любовница на Гонзо изглеждала доста зле. Тя била умърлушена, тревожна и безпомощна. Гонзовица напуснала кабинета с диагноза "депресия" и рецепта с антидепресанти.

Причината за тревогите на сексапилната блондинка е преживявана лична драма с приятеля й Иван. Бизнесменът се поддал на интриги, забъркани от доскорошна приятелка на Светлана и от седмица прекъснал контактите си с нея. Менте-дружката с всички сили се опитвала да разруши живота на блондинката. Въпросната „приятелка" плетяла сплетни между Иван и Светлана и й приписвала грехове, които не била извършила.

"Не искам да коментирам личните си проблеми. Те са само между мен и Иван. Тъжното е обаче, когато заради мъжа, на когото държиш, правиш невъзможното да се промениш и в същото време една ниска женица върви след теб и разваля направеното, ей така, от злоба. Но нищо. Аз съм на принципа, че всичко на този свят се връща", коментира плеймейтката.