Повече от десет дни след церемонията на наградите на телевизия „Планета", все още темата с освиркването на Галена не е приключила. Оказа се, че за шумната агитка, която саботира Певицата на годината си има и виновник-поръчител.

Според източници на Lifestyle.bg, Преслава извикала на наградите своя агитка от двайсетина човека, за да я подкрепят и после от благодарност завела феновете си на почерпка в столичната пицария „Алегро", която се намира в Студентски град. Преси пристигнала с няколко таксита пред заведението, където я очаквала опъната голяма маса. Избора на мястото не бил случаен. Пицарията до скоро била собственост на колежката й Камелия, а новият собственик имал закачка с Преслава. Затова и тя предпочела да доведе фен отбора си тук на своя територия.

Поради този ангажимент, Преслава не отишла и на купона на "Планета" след наградите, който се състоя в „Син Сити". Официалната версия за отсъствието й гласеше, че има съвместна изява с Галена в "Найт флайт".

След почерпката на феновете си Преслава постъпила още по-разумно - раздала им по 10 лв. за вход в дискотеката, където трябвало да пее и където отново да натрият носа на Галя Динята.

Клюката, че певицата от Добрич е вербувала свои почитатели да работят в нейна полза, освирквайки безпощадно Галена се потвърди и в чалга форум в интернет.

„Доста хитра се оказа добричката копърда - докара фен клуба да й врякат името и освиркаха Галена", коментира разпалено фолк меломан.

Други също го подкрепят: „Петя, Петя, кой ти вярва вече... цяла година свикваш, че няма да си ти и накрая пак не можа да устискаш на изкушението да огорчиш новата фаворитка".

По повод изказванията на Преслава, че съчувства на изпълнителката на „Тихо ми пази" за случилото се на сцената, друг форумец също нахрани звездата: „Сега фенчетата й виновни, а тя ни лук яла, ни лук мирисала, но ги водила на пицария да ги черпи за "прекрасното" им държане на церемонията.

Певицата на 2010-а също не е пощадена от подигравки: „Галена съжалява, че й се е наложило да преживее нещо, което само Веселин Маринов е изживявал преди години, когато и него бурно го освиркаха на наградите на Планета." Защитници на Преслава пък побързаха да намекнат за това, че Галена без парите на половинката си нямало да постигне абсолютно нищо от това до момента. „Парите на Галена и скъпите дрехи не помогат. Преслава е номер 1 и президент!"

И още из форумите:

- Преслава е взела е най-лошото от Ивана, Глория и Камелия. Как па не взе нещо хубаво... (лош език)  Галка направо бе умряла горе, а тая се хили като някоя... (лош език) и триумфира след като настрои лумпените си за тоя цирк. Въобще няма нищо странно в това, че се спомена как е подканвала залата да крещи.

- Фенчетата и не могат да преживеят, че вече не е №1. На големия хит "Пия за тебе" гола водичка, мълчат като пукали. На песента на Кости по-добре, но нищо съществено, но като тръгна да свършва и идваше момента да сдава лидерството официално изтрещяхте малки ментета. И тая... (лош език) ви провикира нарочно. Това бе вечерта на Галка по дяволите, срам и коректност нямате ли боклуци долни? Ама нека и е йок на Галка, щото е доверчива и вярва на това долно същество Преса.