Напоследък стана модерно певиците да не плащат на хората си. След като медиите разкриха, че Софи Маринова се скатавала за хонорари, се оказа че и Галка от бившия дует "Каризма" не обичала да се издължава на служителите си.

Бившата творческа половинка на Миро е задлъжняла яко в последните няколко
месеца. Стилисти, фризьори и гримьори работещи за певицата пропищяли, че Галка-малка, както я наричат галено,  не им е плащала още от работата си по последния й видеоклип.

Отделно тя ги викала за ангажименти по различни нейни изяви в телевизията и участия, като ги уверявала, че ще им плати дължимото много скоро.

Изминали обаче месеци и екипът й до момента не е получил и стотинка. Обикновено Галя се правела на отнесена и се оправдавала, че все още не са й преведени нейните хонорари за определените изяви. Това обаче не било много вярно.

Хора от обкръжението й твърдят, че певицата няма никакви приходи от концертна дейност, защото почти не я канят на платени изяви. Затова ако не били някои от богатите й гаджета, досега тя да се е озъбила от безпаричие. В същото време редувала различни фризьори и гримьори, за да може да излезе от положение, че не им плаща всеки път.

Наглият й подход обаче вече бие на очи и хората са категорични, че докато не видят пари няма да работят по визията на певицата от разпадналия се дует „Каризма".

Певицата обаче отрече да има дългове към екипа си: "Имам много недоброжелатели, които говорят срещу мен постоянно", твърди тя. Според нея клюките идвали от хора, които завиждали на таланта й.