Илиян мечтае за дует с Еминем. „Тупалката" на българския фолк призна, че мечтите му са много големи и иска да стигне до световния пазар, пише kliuki.bg.

Певецът смята, че всичко е възможно стига да попаднеш на хора, да имаш късмета и да ровичкаш, да търсиш. „Веднага мога да кажа с кой искам да направя дует - с Еминем. Много ми харесва!", казал откровено певецът.

Изпълнителят казва, че все още не се е „озвездил" и продължава да си е същия земен и готин човек. „Просто съм такъв характер и много се радвам, че не съм се променил. Ще се постарая и занапред да е така, но според мен щом досега не се е случило, значи няма да се случи - критическият период мина. Може би и голямата практика ми помогна за това, виждал съм и две, и двеста, бил съм между богати и известни хора, макар тогава да не съм бил популярен. Оглеждал съм се и съм гледал да не правя грешките на други колеги, които са се променили", разказа Илиян пред списание „Нов фолк".

Изпълнителят стана "Певец на годината" за 2010-та на телевизия "Планета", а сега се надява да вземе награда и на церемонията на сп. „Нов фолк" на 23 март. Според прогнозите се очаква люта битка между него и Тони Стораро.