Швейцарският сайт "Блик" обърна специално внимание на любовния четириъгълник Николета-Валери-Алисия-Ники Михайлов с малката подробност, че Алисия бе представена със снимките на Андреа.

В обзорна статия със заглавие "Секс скандал при българите"  се разказва за любовта на Божинов и Николета и за предходните им връзки с Ники и Алисия. Чуждата медия шеговито допълва, че мястото на Лотар Матеус е точно в България, заигравайки се с многото бракове на чужденеца и разпасаните нрави у нас, представени от баджанашките връзки сред спортистите.

В материала се пише, че Ники не е могъл да задържи Лозанова и тя дори е станала причина за изстрели (визирайки скандала с Жоро Главата и Арабаджиев ),когато Николета излизаше с милионерския син. След това пък Михайлов излизаше с милионерската щерка и накрая се срещнаха в четириъгълника, къде плеймейтката накара Божинов да остави Алисия и сина си Валери. Цялата история е ясна на българските читатели, но пикантният момент в нея е снимковият материал на швейцарската медия, който обърка фолк дивата Алисия с Андреа.

Вероятно поради приятелството между Николета и Андреа, които се целуваха на път и под път и имат доста общи снимки, се оказа че в чужбина направиха любимата на Кубрат любовница на Божинов.