Стремежът на младите български изпълнители да станат известни по-всякакъв начин придобива шокиращи размери. След куп сексуални, словесни, директни и загатнати скандали, сега нова порция нападки се изливат между "титаните" на сцената.

В последната жестока свада се замеси кандидатката за Евровизия Рут Колева. На стената на личния си профил във Фейсбук тя нарече колегата си Миро "боклук" като показа, че едва ли има нещо, което да я смущава по пътя към известността. Повод за обидата станало негово интервю, което публикувахме вчера, в което Миро демонстрира безпардонно самочувствие и заяви, че ставащото по света не го интересува, защото той е млад, красив и богат и ще става все по-богат.  Това явно не се е харесало на Колева.

Спорът на стената на изпълнителката бързо прерасна в надпревара за най-цветиста обида - Рут показва "перфектен" английски и употребява за Миро изрази като "Miro you stupid bastard" (Миро, ти, тъпо копеле") и "He can go suck a dick" (Той да го ду*а).

Напоследък нападките по адрес на Миро зачестиха. Слуховете, че той дължи много пари и редовно употребява наркотици обиколиха цялото публично пространство. Отношението му към колегите, като че ли не предполага нещо по-различно.

Още през миналата година Устата заяви в интервю за Lifestyle.bg, че не харесва Миро като човек, защото е безскрупулен и лицемерен. Тогава рапърът каза, че бившият член на "Каризма" е започнал конфликта между тях, което е довело до споменаването на Миро в текста на Устата: "Мила моя, луната е жълта, а Миро гей ли е? Не, само гълта!".

В спора във Фейсбук се е намесил и колегата на Рут и Миро - Дамян Попов. Той е защитил изпълнителя на "Губя контрол". Според Попов, Миро има покритие на самочувствието си и има право да се държи надменно.

Друг е въпросът дали точно Рут Колева може да си позволи да критикува. Нейните фрапантни голи снимки с актьорите от "Стъклен дом" Явор Бахаров и Радина Кърджилова провалиха евентуалното й участие на Еврозвизия.