Уникална фотосесия с комедийната актриса от „Шоуто на Иван и Андрей", направиха от сп. Ева. Те успяха да убедят български звезди да влязат в ролята на световни знаменитости.

Въпреки, че Бианка не се кефи на парчетата на Лейди Гага, тя прие предизвикателството и се превъплати в поп иконата.



Освен външния вид и ексцентрично поведение двете блондинки имат и други сходни черти. И двете са суеверни. Лейди Гага например се страхува, че ако прави любов с човек, който не е влюбен в нея, енергията й ще намалее. Бианка като малка също имала секс фобия - страхувала се, че може да забременее, а тъй като е против абортите, вярваща е, се страхувала да не й се наложи на 17 да гледа дете.

Лейди Гага от любов към баща си е татуирала Dad на плешката, а Бианка споделя всичко с татко - от това, че в тийн времената е пробвала марихуана, до невзетите изпити и провалените връзки.

Всички знаем как на последните „Грами" Лейди престоя 3 часа в яйце, дишайки през кислородна маска. Преди 2 години Бианка се снима в американски филм. Героинята й - рускинята Вика, е нападната от крокодил. Бианка 12 часа стои на снимките, цялата обляна в „кръв" - някакво лепкаво захарно покритие, което ужасно привличало мухите в непоносимо горещия летен ден.

И двете са икони на гей обществото. Бианка наскоро научила този факт от устата на виден столичен травестит. Тя харесва хората с нетрадицонна сексуална ориентация заради освободеността им и често се мотае из техните клубове.

И накрая: и Стефани Джерманота и Боряна Цветкова са известни с псевдонимите си.