Сексскандалите в попфолка никога не спират. Най-новата жертва на неочаквани креватни изпълнения се оказа Галена. Докато тя беше на турне в САЩ, нейният любим Галин се възползвал от нейното отсъствие и вкарал в леглото колежката й Преслава, съобщава в. "Контра".

Гласовитата Преслава беше на участие в пловдивска дискотека и "съвсем случайно" там с компания се забавляваше и богаташкият наследник Галин. В разгара на купона чалгаджийката на няколко пъти поздравявала щедрата компания, която сипела пари и рози в напращялото й деколте.

Закачката преминала в откровено натискане, а Преси не се посвенила да си поиграе с гаджето на уж най-добрата си приятелка Галена. И двете тръбят навсякъде, че са доста близки помежду си заради многото общи неща между тях и моментите, които са преживели заедно. Начинът на живот на Галена и Гальо обаче включвал и невинните забежки с други.

Очевидци твърдят, че Преслава и Галин си тръгнали заедно от заведението в неговата кола. Според мълвата по-късно те са се настанили в 4-звезден хотел на изхода на Пловдив, където се отдали на физическото удоволствие.

Така Галин успял да мине през чаршафите на още една фолк дива. Преди той бе за кратко женен за Десислава, а сега е интимен приятел на Галена. Изглежда не само Коко Динев умее да се справя с амбициозните певици...