Николета Лозанова ще прибере в джоба си рекордните 20 000 лева за гола фотосесия за сп. "Плейбой". Това била сумата, която склонила Ни Ло да свали дрехите и да остане както майка я е родила за изданието.

Претенциите на плеймейтката обаче не свършват дотук. Тя пожелала да не бъде снимана къде да е. За да се почувства като световна еротична звезда, тя поискала да заснеме сесията на екзотично място, което да я предразположи да покаже всичко от себе си, пише в. "Уикенд".

Така пловдивчанката и целият й антураж отлетели за слънчева Гърция, където Николетка била настанена в 5-звезден хотел на Беломорието. Там тя прекарала цяла седмица, а за скъпото удоволствие позволила на фотографите да уловят най-предизвикателните й пози.

20-те бона са най-крупната сума, прибирана за гола еротична фотосесия за списанието.

Фолкаджийката Камелия гушна 15 000 за своите снимки, докато Венета Райкова изкара едва 8. Зара пък се разсъблече почти благотворително и взе само 2 000 за втората си гола сесия в "Плейбой", която излезе миналия месец.

Според слуховете, Лозанова се съблякла за изданието точно сега, за да вдигне още по-голям шум покрай себе си и да й потръгне собствения бизнес. Наскоро тя представи продукт за отслабване и се надява голата фотосесия да качи и неговите продажби.