Мис България за 1998 г. Наталия Гуркова е преспала и с двамата братя Диневи. Това гласи пиперливата клюка, която се разпространява из хайлайф средите. Напоследък Наталия е особено коментирана, защото при завръщането си в България демонстрира колко неуспешен може да бъде един опит за корекция на устните й.

В медиите светкавично се появиха снимки на обезобразеното лице на красавицата, по което доминираха подутите й устни. Освен това с нея се заядоха и фенове, които коментираха нейна снимка с Азис и Цеци Красимирова. Под фотоса "почитател" изказа мнението си, че и тримата изглеждат като надрусани, което вбеси Краля на попфолка.

Сега обаче и интимните дела на Гуркова стнаха обект на внимание. Наяве излезе горещата новина, че дамата е преспала последователно с двамата братя Диневи. Това се е случило миналото лято в курортния комплекс Свети Влас на двамата строителни предприемачи.

Гуркова изкарала цял месец в 5-звездния хотел на олигарсите, който се намира на яхтеното им пристанище Марина Диневи. Враговете й злобеят, че за престоя тя си плащала в натура. В началото имала връзка с Данчо Динев, а по-късно от знойното й тяло се възползвал и другият брат - Динко. Бизнесмените се хвалели със сексуалното си завоевание и че са си поделили манекенката по братски, съобщава kliuki.bg.