Проблемите и личните драми на изпълнителите винаги са вълнували публиката. Устата обаче сякаш попрекали малко с признанията, като разкри интересни подробности за мъжкото си достойнство.

"Може да имам малък пенис, но имам големи хитове!", изцепил се чалгарът-рапър Устата по време на участие в популярен пловдивски клуб. Тъжната констатация откъм анатомия и биенето в гърдите откъм творчество той направи на сцената, издокаран в типичен за стила му костюм, пише podtepeto.com.

Иван Динев сe появил в екстравагантно синьо сако с разноцветни копчета, червено бомбе, папионка, червено-бял панталон и лъскав ретро чепик. Устата все така упорито продължавал да подръжава в стойките на Майкъл Джексън. Пробвал Лунната походка и се държал специфично за чатала, докато изпълнявал нещо средно между ретро фолк и хип-хоп.

"Тази вечер няма да ме замеряте с бутилки, а трябва да се веселите!", отбелязал философски Иван Динев. Той представи чисто новото си парче "Куба либре". По-късно той хвърлил в размисъл гостите на заведението с обявеното за блус парче "Фифти- фифти". От сцената Устата поздрави друг рапър - 100 кила, който се бил разположил на едно от сепаретата със свои дружки.