Денислав се радва на щастлива връзка с една от героините от последния си клип "Професия блондинки". Бившият на Соня Немска успял да омае чаровната Велина Узунова.

Припомняме, че красавицата участва във видеото на хитовото парче заедно с плеймейтката Светлана Василева. Оказа се, че познанството й с Денислав си има своята прелюбопитна история.

За пръв път те се видели миналото лято на Слънчев бряг. Брадърът лежал на плажа, когато на съседния шезлонг се настанила засукана блондинка.

"На няколко пъти си засякохме погледите, но нито аз тръгнах да се запознавам с нея, нито пък тя. След като си замина ме хвана яд. Казах си: "Изтървах я!". Заканих се, ако на другия ден я видя, да проявя повече смелост", разказва Денислав.

Съдбата ги срещнала отново на другата вечер в една дискотека. Още с влизането  Денислав я видял. Велина била в компанията на няколко свои приятелки. След няколко разменени усмивки двамата се заприказвали и така искрата припламнала.

На следващата вечер вече вечеряли заедно и провели дълъг разговор, от който станало ясно, че чаровницата познавала бившата му приятелка. "Преди две години тя ме била видяла, но тогава аз съм бил с гаджето си, а тя със своето. Но така започва тази любов, която не е случайна", добавя Денислав.

Същинската им връзка започнала по време на снимките на "Професия блондинки". Велина не се поколебала относно поканата, която получила и отсякла, че щом е за него, ще участва. "Чувствам се много щастлив. В нейно лице виждам това, което често е липсвало във връзките ми - пълна подкрепа, доверие и разбиране", казва още Денислав.