След като дълго пазеше новината за раздялата й със Стунджи в тайна, Елица направи признание в интервю пред гръцките медии, че двамата вече не са заедно и са само приятели.

Говори се, че раздялата е настъпила, след като певицата е изневерила на дългогодишната си половинка с нашумелият напоследък рапър Криско. Тя записа дори дуетна песен с обектът на новото й влечение и с това сложи наистина край на взаимоотношенията си с Стоян Янкулов.

Оказа се, че рапърът е поел нещата в свои ръце и въпреки поредицата от успешни проекти ("Дялкам бяло", "Направи ме богат", "Ти ме влудяваш" feat Tan-Ya, "Финанси" feat D-Flow и "Луди нощи" (Party Animal) feat Елица Тодорова), които имаше напоследък той е  решил да остави пеенето на заден план и да се концентрира върху продуцентството.

"В момента работя върху някои нови неща на Елица Тодорова. Продуцирам албума и на още един поп изпълнител, но засега ще запазя името му в тайна", споделя Криско пред Мusic Space. "Имам повече желание и хъс да работя, когато правя песен за някой друг изпълнител, отколкото за себе си. Като цяло съм се насочил към поп музиката, хип-хопът остава на заден план", откровен е рапърът.

Изпълнителят на Rapton Records допълва, че до края на април 2011 г. все пак трябва да излезе и официалното видео към новото му рап-рок парче, което ще е съвместно с група "Конкурент".