Kреватните изпълнения на Николета нямат край. Тя не намира правенето на любов във WC-то за нестандартно място, където да се наслаждава на спортното тяло на любимия си Валери Божинов. Плеймейтката твърди, че нямало по-щуро място за интимности от това да бъдеш на няколко метра над земята - в кабинков лифт.

Половинката на Валери Божинов си признала пред "Уикенд", за този див секс "в облаците", но красавицата разкрила още, че това интимното изживяване не е било с футболиста.

Като истинска фенка на секса, Ни Ло го е правила навсякъде и по много. За да разнообразяват в интимен план, Божинов и Лозанова измисляли все по-щури местенца за интимен отдих - на плажа, в дискотеката, на бара, под бара, в офиса... Светската двойка са на мнение, че това е задължително условие за една успешна и здрава връзка.

Съвсем наскоро пък футболистът на "Парма" заяви, че настоящата му прелестна половинка се води под номер 50 в списъка с жените, с които си е лягал. Валери обаче не уточнява кой номер е бившата му жена и майка на детето му - Алисия.

Въпреки че мнозина не даваха повече от няколко месеца живот на връзката между Ни Ло и Божинов, ето че двамата продължават да бъдат щастливи заедно.