Една от най-оборотните златотърсачки в родните шоу среди най-после секна бомбата, че е бременна, която от седмици занимава светските клюкари. Оказа се, че "Мис Плейбой 2009" няма да става майка, а появилата се снима, на която се вижда кормче е чист фотошоп.

"Бременна съм, да! От... фотошоп", отсече най-накрая блондинката, която от скоро е брюнетка. Преди две седмици в медийното пространство се появи "папарашка" снимка, направена в съблекалнята на националния стадион "Васил Левски", докато Светлана Василева се преоблича за тренировките си по бокс. Клюката, че май е бременна разбира се веднага предизвикаха спекулации по въпроса "Кой е бащата?", като първият заподозрян бе спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо.

После се промъкна и съмнение, че е възможно и защитникът на Миньор Дани Златков да е в групичката на заподозрените, тъй като се изфука във "Фейсбук"-а си, че ще става баща.

"Цялата тази история е спретната от недоброжелатели, които изхвърлих от живота си, след като установих, че ме използват - за пари, за слава, ей така си живееха като търтеи около мен. Да, бременна съм, но от... фотошоп. Снимките са правени преди месец, манипулирани са с тази програма и то доста умело", призна пред HotArena.net плеймейтката.

"Нямаше да е лошо наистина да съм бременна, защото много силно искам да стана майка. Дано този ден дойде по-скоро", добави Светлана.