Любовните трепети са неизменна част от живота на всеки тийнейджър и това не е по-различно за знаменитите младежи. Това доказаха и младите поп изпълнители Селена Гомес и Джъстин Бийбър, които прекараха романтична ваканция на Хаваите.

17-годишният канадски идол на момичетата завел възлюбената си на самотно пътешествие далеч от шумните тълпи и червените килими, за да могат двамата да останат насаме сред природните красоти на островната страна.

Разбира се, папараците не пропуснали да запечатат почивката на знаменитостите, които видимо се забавлявали. Бийбър изглежда доста хилав на снимките, но това не стряска Селена, която напоследък открито показва чувствата си.

Преди време тя отказваше да говори за връзката си с 2 години по-малкия от нея канадец и казваше, че го обича като брат. След време обаче Селена се предаде пред любовта и обяви, че двамата са заедно.

На последните награди на "Билборд" преди няколко дни Джъстин и Селена не спряха да се целуват без свян от това, че някой ще ги вижда и изглежда така се чувстват по-добре. Сега те са изоставили ангажиментите си около кариерата, за да се насладят на една приказна почивка.