Синоптичката Никол Станкулова е кръвно обидена на Мартин Карбовски

Никол Станкулова се изпокарала с колегата си от Нова телевизия Мартин Карбовски. Макар че от скандала между двамата минало не малко време, те още не са си проговорили. Никол избягвала всячески Карбовски, а когато все пак го срещала случайно по коридорите на телевизията, го подминавала като малка гара, съобщава kliuki.bg

„Много се обиди от изказването на Карбовски в „На кафе" неотдавна. Тогава пред нея и Гала той заяви, че такива красавици като Никол утре ще решат, че не им се работи и ще си легнат с Ицо Стоте манекенки" - разказват за причините за враждата между Станкулова и водещия.

Въпреки че след предаването Карбовски й се извинил, Никол и до днес не можела да преглътне обидата. Тя била бясна не само заради неоснователното твърдение на Карбовски, но и заради факта, че го направил в ефир.

„Карбовски винаги е бил комплексар. Той напада словесно красивите жени, защото знае, че е грозен и не особено остроумен и само така могат да му обърнат внимание" - коментират хора по коридорите на телевизията.