Дъщерята на Искра Радева Елена Станулова не била изхвърлена от Министерството на транспорта, оправда се тя. Според клюката скандалната служителка на отдел "Протокол" е била уволнена така тихомълком, както и бе назначена. Силиконовата гърла се грижеше за имиджа и програмата на министъра и на заместниците му.

"Лъжа е, че съм изритана от Министерството на транспорта", обясни пред "24 часа" Елена. "След като новият министър на транспорта Ивайло Московски встъпи в пост, аз лично подадох молба за напускане, защото смятам, че не е лоялно да продължа да работя в отдел "Протокол", при условие, че съм назначена от предишния министър", обясни Станулова.

Тя допълни, че е въпрос на чест и достойнство при смяна на ръководството предишният екип да освободи позициите, за да може новото ръководство да подбере свои кадри.

"Не става дума за симпатия или неодобрение, а за принципност и почтеност към бившия и към сегашния министър", каза още Станулова. Щерката на Радева наскоро завлече продавачки в магазин за обувки, от където взе стока за повече от 3 бона и не се върна повече да си заплати задължението.