Фолк певиците Мария и Цветелина Яневи си ходели по семейно на гости, заедно с половинките им. Блондинката и брюнетката държат да отбележат, че са пример за това, че в чалга средите има приятелство, а не само конкуренция.

„Конкурентната среда просто не съществува в нашите взаимоотношения, много далеч сме от нея. По-скоро бих казала, че сме приятелки, отколкото колежки. Виждаме се винаги по семейно, говорим си твърде лични неща...", призна Мара Отварачката и допълва:

"Другото което е много важно във всички приятелски отношения, включително и в нашите, е че ние много се смеем заедно и времето, което прекарваме заедно ни е изключително приятно", признава в интервю за „Нов фолк" изпълнителката на "Твоят град".

Тя споделя, че дъщеричката й Марая много обича Цвети и приятелят й медийния бос Дилян Пеевски, и много се радва, когато е с тях. „За мен няма нищо по-реално от преценката на Марая, защото децата са онези, които усещат чистите хора. За мен Цвети е точно такава, възприемам я като чист, истински човек, с който ми е безкрайно приятно", споделя още изпълнителката на хита „Давай, ти си".

Мария не проявява егоизъм към колежката си, а напротив пожелава й много повече успехи. „Пожелавам й от цялото си сърце ако има нещо, което аз не съм успяла да постигна в кариерата си, то тя да го постигне", казва пайнерката.