В столично заведение Крум събра приятели, колеги и журналисти, за да представи новия си проект. Певецът започва кампания, чрез която иска да образова младите и да напомни как да се предпазим от коварната болест Хепатит B.

Изпълнителят втрещи гостите с признанието, че през 2007 година се е разболял от Хепатит B, а по-късно разбрал, че е заразил и друг човек.

С днешна дата Крум вече е здрав, както и човекът, който бил заразил преди време. След тази случка обаче изпълнителят осъзнал, колко важно е хората да се грижат за собственото си здраве и за това на партньора си.

Затова певецът има идея да направи обиколка из страната и да пусне няколкоминутно филмче, чийто кадри показват престоя на Крум в болницата по време на лечението му от Хепатит B.

Певецът сподели, че за даденото събитие бил отправил и специална покана към министъра на здравеопазването, но той така и не се появи. Сред дошлите да уважат новия проект на Крум, освен негови колеги, бяха и "съотборниците му" му от кулинарното риалити "Черешката на тортата" - Боби Турбото, певицата Йоанна и Камелия Воче. Следващата седмица в шоуто ще бъдат излъчени епизоди именно с тяхно участие.