Николета Лозанова ще записва нова песен с клубно звучене, пише kliuki.bg. Плеймейтката явно не възнамерява да стои сама в Италия, докато любимият й Валери Божинов решава въпросите, свързани с прехвърлянето му в Португалия. Брюнетката идва у нас, за да запише новото си парче.

Песента ще бъде по-различна версия на „С дъх на лято", на чиято изпълнителка е забранено да я пее. „Приех с интерес да работя с Ванко и тъй като разбрах за случилото се, аз ще търся правата на предната изпълнителка, затова че си е позволила да пее моя песен, без знанието на създателя й. Може и да се стигне до съд - тя е кръгла нула пред мен", така коментирала проблема Лозанова.
Миньончето не се вслуша в  молбата на близо 30 000 души  от Facebook, които създадоха група с призив, който гласеше - "Да помогнем на Николета Лозанова да спре да пее". До момента брюнетката може да се похвали с една единствена песен, озаглавена "Истински обичана". Певческите данни на НиЛо обаче бързо-бързо разочароваха меломаните, които побързаха да я оплюят във всички възможни форуми.