Топ моделът се сърдила на продуцентите на "Стъклен дом" за неизплатени хонорари.

Две седмици тя била намусена в края на май и началото на юни. И за да се успокои отпрашила с новата си кола към морето, от където се върнала в превъзходно настроение.

Диляна Попова била недоволна, че й се бави възнаграждението за снимките в поредицата, пише в. "Телеграф". Според запознати ставало въпрос за суми от 5 до 10 бона.

Подобни проблеми имали още Асен Блатечки и Калин Врачански, но те ги приели за нещо съвсем нормално, защото знаели, че накрая ще си получат парите в пълен размер.

Забавянето било по технически причини и по никакъв начин не пречело на снимките на най-успешната бъларска тв продукция в последните години. Диляна много бързо прекратила сръднята, след като й било предложено нейната героиня да продължи с екранните си интриги в новия сезон на сериала. Тези дни Попова на пълна пара се включи в новите серии, които ще видят бял свят наесен.

Стана ясно, че в новия сезон Калин Врачански ще бъде спасен от удавяне. Сценаристите решили да го пожалят и да не го убиват все още. Последният епизод завърши с въпросителна дали героят на Врачански се удавя в язовир.