HP пусна в продажба своя най-малък цветен лазерен многофункционален принтер. Моделът HP LaserJet Pro 100 color MFP M175nw е предназначен за малките и средни предприятия, като съчетава принтер, скенер и копир с професионално качество и технологии за пестене на време и средства, съобщиха от компанията.

На цена от 619 лева, HP LaserJet Pro 100 MFP M175nw пести време и пари на бизнеса, благодарение на вградените в устройстното технологии като HP Auto-Off, Instant-on Technology, както и жични и безжични мрежови възможности.

Бизнесът потребителите получават възможност да печатат на практика отвсякъде с технологията HP ePrint. Това е мобилно решение за печат на имейли, снимки и бизнес материали директно от смартфон, ноутбук или друго мобилно устройство на всеки принтер HP, снабден с ePrint технология.

Със своите наситени цветни разпечатки, компактни размери и ниска консумация на електроенергия, HP LaserJet Pro 100 MFP M175nw е ценен бизнес инструмент, коментира новия продукт Робърт Динкелакер, мениджър "Лазерни решения за печат" в НР за региона на ЕМЕА.