Устата и Андреа ще бъдат част от звездното жури, което ще избере най-лошото момиче на 2011-а. Бляскавото събитие ще бъде в разгара на лятото на 29 юли в Слънчев бряг.

Конкурсът Miss Bad Girl ще се проведе за втора поредна година. Десет много лоши момичета ще завъртят главите на гостите с невиждана шоу-надпревара. Всяка една от палавниците ще е със собствен секси псевдоним, а на видео-стена ще се завъртят кратки визитки на участничките, заснети предварително на различни екзотични места.

Конкурсът ще премине под формата на шоу-спектакъл в три тура. Водещи на вечерта, която ще премине под мотото "... и тя има своето хоби", ще са Ива Атанасова и Нина Никол.

В първи тур, докато върви секси представянето на участничките с видео-визитки, самите те ще заложат на разкрепостеното поведение на сцената. Във втори тур момичетата ще влязат в ролята на псевдонимите си - една ще се заиграе с човек от публиката, друга ще изяде банан по секси начин, трета ще се окъпе в шампанско... В трети тур всяка ще покаже колко лоша може да бъде в действителност.

Журито няма да пропусне възможността да зададе и своите неудобни въпроси към претендентките. Момичетата ще се събличат на сцената, докато останат по бански, а някои и без.