Наскоро тръгнаха слухове, че секси миньончето Мария се развежда при това тя самата подала документите. Певицата запази мълчание и нито потвърди, нито торече горещата клюка.

Едва сега изпълнителката на "Пайнер" проговори по темата. Тя заяви, че приема с усмивка писанията по свой адрес, но се дразни от нападките, че щяла да зареже съпруга си, защото е фалирал. Мара отварачката бе пределно ясна, че съвсем скоро, на 13 септември, с любимия й ще празнуват 5 години от сватбата си.

Естествено Мария не крие, че и мъжът й е понесъл тежестта на кризата, но все пак бизнесът му вървял добре, според нея. Парите са последното нещо, заради което тя би се разделила с Митко, защото той е направил за нея толкова много, колкото никой друг в живота й. Певицата похвали съпруга си, че той е най-добрият баща за дъщеря им Марая.

В началото на юли певицата поднесе на публиката си поредния впечатляващ клип на нова песен. За заснемането на видеото на "Всичко е платено" изпълнителката отведе екипа на режисьора Людмил Иларионов чак в Сен Тропе и отново демонстрира висок стандарт, а за да си го позволи финансово, безспорно голямата заслуга е отново на съпруга й, пише signal.bg.