Ни Ло е само от два дена в Португалия, но вече изгря по страниците на списанията. Тя се появи редом до испанския модел Тамара Горо, в обстоен материал на местно издание, който беше посветен соециално на двете красавици.

Личният живот на плеймейтката е вече разнищен,  като освен възрастта и професията й, са описани връзката й с вратаря на „Твенте“ Ники Михайлов и разбира се, настоящата й любов с Валери Божинов. Все пак португалските медии се въздържат от обсъждането на любовния четириъгълник с Алисия и размяната на футболните половинки, който се заформи у нас, най-вероятно поради незнание.

Другата футболна любима, Тамара Горо няма толкова колоритна биография като Лозанова и представена единствено като носителка на титлата Мис Сеговия 2008 и участничка в тамошния "Сървайвър".

Като цяло португалските медии и обществеността проявяват по-голям интерес към Николета, отколкото към Валери, твърдят от kliuki.bg. И въпреки топлото посрещане, което й устройват, остава да видим дали и в бъдеще ще се радва на обичта на португалците и ще изгради успешна професионална кариера или отново ще заложи на скандалните си изяви.