Най-младият хотелиер в Мелник - 32-годишният Венцислав Паскалев, е сложил край на живота си, като се е застрелял със собственото си оръжие, пише в. "Струма".

Бизнесменът е издъхнал моментално в стая в собствения си хотел "Славова крепост". Самоубийството е станало в събота малко преди полунощ.

В съседната стая е била съпругата на хотелиера с двете им деца. Местните жители коментират, че най-вероятната причина за самоубийството е отчаяние и депресия заради сериозни финансови затруднения.

Паскалев бил един от най-младите хотелиери в района, наскоро той стана член на Сдружението на хотелиери, ресторантьори и туроператори в Сандански.

Паскалев е роден в Мелник, учил е и е работил в София, откъдето е съпругата му. Семейството са собственици на магазин за обувки на ул. "Плиска" в столицата. Негови приятели споделят, че не са усетили никакви признаци в поведението му, които да подсказват за взетото страшно решение. Държал се е непринудено, винаги с усмивка и оптимизъм за бъдещото, без да показва притеснение.

Решението да сложи край на живота си на такава млада възраст е пълна загадка за приятелите му, които са в шок. Хотелът на Паскалев в Мелник е изграден от фирмата на съветника Васил Клямпов. Вчера станало известно, че Паскалев се е издължил до стотинка към строителния предприемач. Имал е обаче кредити към банки.

Това е втори случай на смърт на бизнесмен в рамките на един месец в Мелник. Преди по-малко от месец от задушаване в мотелска стая в с. Кърланово, на 3 километра от Мелник, почина ресторантьорът Станислав Паспалев.