Нова дама владее сърцето на президента Георги Първанов-  Мариана Тодорова , пише в. “Всеки ден”.
Мариана започва като служителка в президентската администрация и работи там от няколко години. Тръпката обаче дошла чак покрай новия политически проект на Първанов, наречен АБВ. Малката Мариана, както я наричат в президентството, завършила елитната специалност културология в Софийския университет.

Минава през конкурс в президентството, като на последния етап има лично събеседване с Първанов.

32-годишната хубавица от Ботевград  с активната си работа прави впечатление на президента. Той я включва в екипа, който подготвя проекта АБВ. Именно там тя става нещо повече от негова служителка. Само за няколко месеца двамата толкова много се сближават, че тя скоро си позволява да го нарича Жоро пред всички и да влиза в кабинета му по всяко време.

Голямата изненада обаче е, че преди 6 месеца, когато Първанов обявява публично проекта АБВ, дава правата на марката АБВ на малката Мариана! Оказва се, че от нейните капризи ще зависи какво се случва оттук нататък с новия политически проект. Това е предизвикало огромно недоволство сред най-доверените хора в екипа на президента Първанов, които изведнъж са се оказали с нова шефка.